GÖZLER DAHA BÜYÜK NASIL GÖSTERİLİR? - BİR KADIN

12 Şubat 2018 Pazartesi

GÖZLER DAHA BÜYÜK NASIL GÖSTERİLİR?


               GÖZLER DAHA BÜYÜK NASIL GÖSTERİLİR?

Selamlar herkese! Umarım güzel günler geçiriyorsunuzdur. Bugün sizlerle harika bir göz makyajı ile gözlerin  nasıl büyük gösterilir onu anlatacağım. Yukarıda görmüş olduğunuz resimdeki adımları tek tek açıklayıp bir resmi daha anlaşılır kılmaya çalışacağım. Yakında bu resimle anlatımı adım adım kendi yüzümde göstereceğim inşallah. Dilerseniz vakit kaybetmeden resim için açıklamalarımıza geçelim. Anlatım, resimdeki numaraları madde madde yazmak şeklinde olacak.

Nasıl Yapılır ? 


1. Göz makyajına başlamadan önce her makyajda olduğu gibi göz çevrenizin temiz ve yeterli düzeyde nemli olduğundan emin olun. Kalıcı bir etki istiyorsanız kendi göz kapağınıza göre seçmiş olduğunuz bir far bazını kullanmalısınız.

2. Göz kapağının tamamına ten renginizden bir iki ton açık renkte bir far sürün ve o bölgeyi aydınlatın. Resimdeki gibi sedefli renklere gerek yok, mat renklerle de aydınlatma yapılabilir.

3. Kirpik diplerinize siyah göz kalemi sürün. Eyeliner çeker gibi kuyruk yapmanıza gerek yok. Kirpiklerinizin bitiminde bırakmanız yeterli olacaktır. Kullandığınız göz kaleminin markası mühim değil, akmayan bir kalem olması yeterlidir.

4. Sürdüğünüz göz kalemini kesik uçlu ince bir fırçayla ya da resimdeki gibi ufak başlıklı yuvarlak bir fırça ile hafifçe dağıtın. Daha iyi bir sonuç almak için fırçanızı siyah farınıza dokundurdun ve o şekilde göz kaleminizi dağıtın.

5. Bir oturtma fırçasından yardım alarak siyah far ile gözlerinizin dış bölgesini yoğunlaştırın. Sürdüğünüz kalemin bitiminden itibaren göz kapağınızın üstüne doğru ters C şekli oluşturacak şekilde dağıtıcı fırça ile ufak hareketlerle yayın.

6. Kahverengi bir far ile göz kapağınızın katlanma bölgesine bir gölge oluşturun ve bu şekilde gözlerinize boyut kazandırın. Bu işlemi 2. adım ile 3. adım arasında da yapabilirsiniz. Bir değişiklik oluşturmayacaktır.

7. Gözünüzün içine de göz kapağınıza kullandığınız siyah göz kaleminizi sürün. Dediğim gibi akmayan bir göz kalemi seçmeniz ilerleyen saatlerde göz makyajınızın dağılmasına şahitlik etmemenizi sağlayacaktır.

8. Kendi kirpik yapınıza göre ve en çok kullanıp memnun kaldığınız bir maskarayı sürüp makyajınızı tamamlayın. Maskara konusunda daha detaylı bir yazım olacak. Takipte kalın :)

Farmasi Göz Kalemi Almak İçin Sayfanın Sağ Tarafından Satın Alabilirsiniz !!!

Bizleri İnstagramdan Takip Edin ve İlk Siz Haber Alın. Takip Etmek İçin TIKLAYIN




































1 yorum:

var render = function() { if (window.goog && window.goog.comments) { var holder = document.getElementById('comment-holder'); window.goog.comments.render(holder, provider); } }; // render now, or queue to render when library loads: if (window.goog && window.goog.comments) { render(); } else { window.goog = window.goog || {}; window.goog.comments = window.goog.comments || {}; window.goog.comments.loadQueue = window.goog.comments.loadQueue || []; window.goog.comments.loadQueue.push(render); } })(); // ]]>
  1. Play'n GO Casino Review (2021) - Claim 100 Spins
    Learn 아프리카 영정 1 how to claim 벳 삼육오 a welcome bonus, games, and more in our comprehensive review. Learn 캔 토토 about bonuses, promotions, games offered, safety, 안전사이트 safety, games. Rating: 4.5 · 토토 사이트 중계 ‎Review by Ana-Maria Ciudadaro

    YanıtlaSil

YAZAR

test

1KADIN

Yazar

Merhabalar bloğuma hoşgeldiniz. Sizlerle burada bir erkek gözünden bir kadının hayatına dair her şeyi hep birlikte yazıp çizip paylaşacağız.