25 YAŞINDA OLUP SEKS HAYATINIZLA İLGİLİ BİLMENİZ GEREKEN 5 TAVSİYE - BİR KADIN

9 Şubat 2018 Cuma

25 YAŞINDA OLUP SEKS HAYATINIZLA İLGİLİ BİLMENİZ GEREKEN 5 TAVSİYE

25 YAŞINDA OLUP SEKS HAYATINIZLA İLGİLİ BİLMENİZ GEREKEN 5 TAVSİYE

Toplumumuzda cinsel ilişki ne kadar geri planda tutulsa da bir bireyin hayatını sürdürmesinde ve duygularının hormon-el tepkimesi ve iki bireyin karşılıklı olarak sevişmesi pek de çok konuşulan konu değildir. Neden 25 diyenler olacaktır sebebi her şeyi tamamıyla anlama ve kendinizi tam bir birey olarak gördüğünüz yaştır. İsterseniz çok uzatmadan geçelim;

1. 25 Yaşında Olup Hiç Seks Yapmamış Olmak Normaldir. (Belki Bir Defa Deneyim Almış Olabilirsiniz.) 

Bu yaşınıza kadar sizler eğitim hayatınızın peşinde oldunuz. Sizlerden farklı olarak bunu deneyimleyenler sizleri küçük görmek isteyebilir. Boş verin onları siz bu gayet doğaldır.

2. Gece İçin Rahatsız İç Çamaşırları Kullanmayın.

İlk deneyimiz veya değil sizler gece için sert dantelli çamaşır içinde rahat edemiyorsanız giymeyin kendinizi rahat ettirecek şeyler kullanın zira size bir şey kazandırmaz.



3. Yağları Kullanın.

Geceniz için özel yağlar bulunmaktadır. Bunları kullanarak daha heyecan verici fantezilere yelken açarsınız. Ve tuzlu sert cildinizde narin bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

4. Partnerinize Koordinat Vermekten Çekinmeyin.

İlişki sırasında partneriniz de sizin gibi çok deneyim sahibi değil ise muhtemelen nokta atışı yapamayacaktır. Siz kadın arkadaşlar partnerinize "azcık sağa gel, biraz yukarı evet orası işte buu !!" gibi koordinatlar vermekten utanmayın sonuçta bu sizin zamanınız. Zamanı kullanıp ilişkiyi soğutmazsınız.

5. Prezervatif Kullanın.

Eğer ilişki öncesi istenmeyen gebelik-CYBH gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, partnerinize prezervatif kullanmasını söyleyin. Sizinle pazarlık yapmaya kalkmasın bu riskin yüzdesi yoktur. İş işten geçince o ilişki kabus olabilir.


Instagramdan Takip Ederek Destek Olmak İçin  TIKLA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YAZAR

test

1KADIN

Yazar

Merhabalar bloğuma hoşgeldiniz. Sizlerle burada bir erkek gözünden bir kadının hayatına dair her şeyi hep birlikte yazıp çizip paylaşacağız.